Στην Α1 ο ΟΦΗ! Με Νηρέα για την 3η θέση ο ΝΟΧ

Α2 Πόλο | 15 Ιουλίου 2017, 20:51

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES μπορεί να μην τα καταφέρε να εξασφαλίσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις για την άνοδο στην Α1, ωστόσο η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο τη νέα χρονιά στις "μεγάλες πισίνες", καθώς o OΦΗ εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο μετά τον Απόλλωνα!

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο από το Ηράκλειο, προπονητής στον οποίο υπενθυμίζεται πως είναι ο Χανιώτης, Μάκης Βολτυράκης, καθώς ανεβαίνει στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του! Αυτό συνέβη στο πλαίσιο του τρίτου και τελευταίου αγώνα που έδωσε το Σάββατο απέναντι στο Νηρέα Γέρακα, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με σκορ 8-7 κι έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο της ανόδου μετά τον Απόλλωνα. Μάλιστα οι ομάδες θα παίξουν, πλέον, μεταξύ τους, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.  

Από εκεί πέρα και για την 3η θέση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES θα αντιμετωπίσει το Νηρέα Γέρακα. Σημειώνεται μάλιστα το εξής σημαντικό ότι η 3η θέση δεν είναι ενδεχομένως τυπικής διαδικασίας, καθώς μπορεί να χαρίσει την άνοδο στην Α1 στην περίπτωση που υπάρξει από τη “μεγάλη κατηγορία” κάποια αποχώρηση ομάδας. Μάλιστα κάτι τέτοιο φημολογείται έντονα τις τελευταίες μέρες…

 

karta antonis garden