Συνεντεύξεις

Διακάκης στο athlitiko live: Καλύτερα να διακόψουμε

Την άποψη ότι είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί η σεζόν εξέφρασε ο Τάκης Διακάκης μιλώντας στο athlitiko live. Ο προπονητής της Παλαιόχωρας ανέφερε ότι το καλύτερο είναι να διακοπεί η χρονιά και πως θα βρεθεί λύση.

Η εκτίμηση που έκανε ο Διακάκης είναι ότι η ομάδα του θ' αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά από εκεί και πέρα μένει να φανεί πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, εφόσον δεν ολοκληρωθεί η χρονιά. Παραδέχτηκε ότι οι παίκτες της Παλαιόχωρας έχουν αποχωρήσει και πως είναι δύσκολο να επιστρέψουν, αν και επεσήμανε ότι δεν είναι αδύνατο να ξαναμαζευτούν.

Από εκεί και πέρα, ο Διακάκης στάθηκε στη δυσκολία που υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι, ουσιαστικά να στηθεί η Παλαιόχωρα από το μηδέν, λέγοντας πως είχε ν’ αντιμετωπίσει μέσα στη χρονιά δύο πολύ σπουδαίους αντιπάλους, όπως ο Αρης Σούδας και ο Απόλλων.

Τέλος, ο Χανιώτης τεχνικός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον Α.Ο. Χανιά όταν του έγινε σχετική ερώτηση, δηλώνοντας οπαδός της ομάδας και ευλογημένος που έπαιξε σε εποχές που ο κόσμος έδινε εντυπωσιακό παρών στο γήπεδο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη με τον Τάκη Διακάκη.

karta antonis garden