Συνεντεύξεις

Μαυρομιχάλης: Παιχνίδι χωρίς αύριο για εμάς

Ενας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα της Παλαιόχωρας με τον Ιωνικό, ο τερματοφύλακας, Μπάμπης Μαυρομιχάλης, παραχώρησε συνέντευξη στο athlitiko, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Ο 23χρονος γκολκίπερ, ο οποίος μετράει φέτος 12 συμμετοχές με τη σελινιώτικη ομάδα, έχοντας κρατήσει 4 φορές το "μηδέν" από τις 5 της ομάδας του, αναφέρεται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά και σε ιδιαίτερα δύσκολες γηπεδικές και καρικές συνθήκες μπόρεσε να κρατήσει σε εντός έδρας ματς απαραβίαστη την εστία του.

Ακόμη μιλάει για τη δική του παρουσία στον ΑΟΠ, την υπόθεση-παραμονή, τον προπονητή του Αστέριο Θέμελη, αλλά και για τη ζωή στην Παλαιόχωρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το ματς με τον Ιωνικό, όπου σταμάτησαν τον ανεβασμένο αντίπαλό τους: «Ηταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και για τις δύσκολες συνθήκες και για τις απαιτήσεις που έχει ένα τέτοιο ματς, με έναν αντίπαλο όπως ο Ιωνικός, ο οποίος είναι μια ομάδα που ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία, πράγμα που κάνει τα δύο θετικά αποτελέσματα που είχαμε απέναντι του να παίρνουν μεγαλύτερη αξία και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά και σε ιδιαίτερα δύσκολες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες μπόρεσε να κρατήσει σε εντός έδρας ματς απαραβίαστη την εστία του: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, όχι μόνο στους παίκτες, αλλά και στους προπονητές που είναι διαβασμένοι σε κάθε παιχνίδι και μας προετοιμάζουν κατάλληλα».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για μας και θέλουμε να συνδυαστεί έστω και αργά με την πρώτη νίκη στην Κάντανο, η οποία θα μας δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια...».

Για τη φετινή παρουσία του στην ομάδα: «Η παρουσία μου φέτος μέχρι ένα σημείο ικανοποιεί τους στόχους που είχα από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να συνδυαστεί με την εκπλήρωση του στόχου της ομάδας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία και για το μέλλον μου στοχεύω πάντα πιο ψηλά, στον μέγιστο βαθμό που μπορώ».

Για την προσπάθεια της Παλαιόχωρας για παραμονή: «Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη από την αρχή της χρονιάς και αγωνιζόμαστε κάθε εβδομάδα και παλεύουμε για να μπορέσει η Παλαιόχωρα να μείνει στην κατηγορία. Γεγονός που μας αξίζει, διότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον προπονητή του, Αστέριο Θέμελη: «Ο Αστέριος Θέμελης είναι ένας προπονητής σπάνιος. Τον χαρακτηρίζει η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει την οποία την περνάει και σε μας και προσπαθεί να μας βελτιώνει ατομικά για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το πώς είναι η ζωή στην Παλαιόχωρα: «Η ζωή στην Παλαιόχωρα είναι ευχάριστη και σε ήπιους ρυθμούς. Ολο το χωριό είναι κοντά στην ομάδα και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και θέλουμε να είναι μαζί μας μέχρι τέλους».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι