Παρασκήνιο

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για ΑΦΜ Πλατανιά και Ηρακλή

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να χαρακτηριστούν αυτά που θέλουν τον Πλατανιά να σκέφτεται ή να διαβουλεύεται το ενδεχόμενο πώλησης του ΑΦΜ στην ομάδα του Ηρακλή.

Ενδεχομένως, στον Ηρακλή μπορεί να συνεχίζεται μια προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες προκειμένου να βρεθεί κάποια ομάδα που θ' αγωνίζεται σε μια κατηγορία όπως η Σούπερ Λιγκ 2 για να αγοραστεί το ΑΦΜ της, αλλά στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ότι τουλάχιστον στον Πλατανιά δεν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο και δη για μια σειρά από λόγους. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι δεν έγινε νύξη στον Πλατανιά, η οποία επιβεβαιώνεται πως πράγματι έγινε.

Σε κάθε περίπτωση, μάλλον ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να λογιστούν όλα όσα έχουν δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.

Ο Πλατανιάς θα συνεχίσει την υπόστασή του ως ομάδα και όλα τ' άλλα είναι ιστορίες για αγρίους. Μάλιστα, ο Αύγουστος όπως έχουμε γράψει θα είναι ένας πολύ κρίσιμος μήνας για το μέλλον της ομάδας, ενώ μ' ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες τοποθετήσεις θα κάνει, εάν τις κάνει, ο επικεφαλής της ομάδας, Μανώλης Μαθιουλάκης.

karta antonis garden