Παρασκήνιο

Το athlitiko έκοψε την πίτα του - 9 χρόνια είμαστε όλοι εμείς...

Για μια ακόμη χρονιά, η παρέα του athlitiko ήταν εκεί… Πιστή στο ραντεβού της, αυτό που έχει καθιερώσει τέτοια περίοδο κάθε χρόνο, για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Οχι εξ ολοκλήρου βέβαια η ομάδα, γιατί έλειπαν δύο παιδιά από τη δημοσιογραφική μας παρέα, αλλά σε κάθε περίπτωση, η συνάντησή μας έγινε και φέτος.

Αυτό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στην "Αθιβολή", στο Κουμ Καπί. Με ωραίο φαγητό, καλό κρασί, όμορφη μουσική και πάνω απ’ όλα, με καλή παρέα. Πλέον, δεν είναι υπερβολή, με τα χρόνια να περνούν, το athlitiko έχει "μεγαλώσει" πολύ. Οι χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά στην ιστοσελίδα μας, η μεγάλη εμπιστοσύνη που μας περιβάλλει ολοένα και περισσότερος κόσμος, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι για μας η υποχρέωση να συνεχίσουμε σε υψηλούς ρυθμούς. Οι ανάγκες του σάιτ αυξάνονται, η προσήλωσή μας σε αυτό που κάνουμε, παραμένει στο μάξιμουμ…

Kopi pitas2020 2

Μία ευχή για το 2020: Να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2011. Σε ένα χρόνο άλλωστε, το καλοκαίρι, θα συμπληρώσουμε 10 ολόκληρα χρόνια στον... ιντερνετικό αέρα! Απίστευτο κι όμως είναι μια πραγματικότητα.

Αυτό που θέλουμε, είναι να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με την ίδια διάθεση, με τον ίδιο ενθουσιασμό, σαν τότε που ξεκινήσαμε... Με αυτό το στόχο πορευόμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Η ομάδα του athlitiko δεν είμαστε μόνο οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί. Είμαστε όλοι εμείς, όλη αυτή η παρέα που έχει δημιουργηθεί αυτά τα 9 χρόνια.

Χρόνια πολλά, καλό και ευτυχισμένο το 2020.

Kopi pitas 2020 1

 

 

karta antonis garden