Παρασκήνιο

Γαμπρός ο Κουνέτας με κουμπάρο τον Βακαλουνάκη (pics)

Ποδοσφαιρικός γάμος έγινε πρόσφατα στη "Λιμνούπολη", με τον αρχηγό της Δόξας Παχιανών Μαργαρίτη Κουνέτα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Τόνια Ζήβα. 

Το ζευγάρι πάντρεψε, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Λιμνούπολη Βαρυπέτρου, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και άλλοτε συμπαίκτης του Κουνέτα στον Μινώταυρο, Νίκος Βακαλουνάκης. 

IMG 9884

Gamos Kouneta

Kounetas Gamos1

Στη δεξίωση που ακολούθησε υπήρχε έντονο το ποδοσφαιρικό στοιχείο, με τη Δόξα Παχιανών να έχει τη "μερίδα του λέοντος" αλλά και αρκετούς φίλους και πρώην συμπαίκτες του γαμπρού να δίνουν το "παρών". 

Ενδιαφέρουσα ήταν η αποκάλυψη του γενικού γραμματέα και "ψυχής" της Δόξας Παχιανών, Παύλου Μαυράκη, όσον αφορά το πώς ξεκίνησε η "σχέση" της οικογένειας Κουνέτα με τα Παχιανά και τη Δόξα. Οπως ανέφερε το 1983 ο πατέρας του Μαργαρίτη, Γιώργος, "κατηφόρισε" στα Χανιά και πήρε μεταγραφή στη Δόξα από τον Εθνικό Ελληνορώσων, για να ακολουθήσει μερικά χρόνια αργότερα τα "χνάρια" του ο γιος του φορώντας σε μικρή ηλικία τη "μελανόλευκη" φανέλα.

 

 

karta antonis garden