Παρασκήνιο

Νέιρα και Μεγιάδο σε ρυθμούς superclasico

Ο Χουάν Νέιρα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο μίλησαν στο OFI TV για μεγάλο ματς της Κυριακής (09/12) ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του πλανήτη και φυσικά δε θα μπορούσε ν’ αφήσει αδιάφορους τους Αργεντινούς του ΟΦΗ. Οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν στο superclasico και αποκάλυψαν και τις προτιμήσεις τους.

Ο  Νέιρα είπε γι’ αυτό το ματς ότι «είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην Αργεντινή, έχει ιστορία, είναι το πιο εμβληματικό ζευγάρι, επομένως το γεγονός πως συναντώνται στο τελικό του Copa Libertadores, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα».

Ο Μεγιάδο με τη σειρά του ανέφερε: «Έχω την ίδια άποψη, πρόκειται για το μεγαλύτερο ματς στην Αργεντινή, έχει μεγάλη σημασία για τους οπαδούς, βεβαίως η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι είναι πως όλος ο πλανήτης ασχολείται καθώς πρόκειται για τον τελικό του Copa Libertadores».

Για το γεγονός πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη και όχι στην Αργεντινή,  Μεγιάδο επεσήμανε: «Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός πως ο δεύτερος τελικός διεξάγεται εκτός Αργεντινής, εμείς θα θέλαμε να γίνει στη χώρα μας, αποτελεί μειονέκτημα για τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς ο πρώτος τελικός έγινε στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς, άρα είχε τη στήριξη των φιλάθλων της, θεωρώ πως ο τελικός έπρεπε να γίνει στο “Μονουμεντάλ” ενώπιον των φιλάθλων της Ρίβερ».

Ο Νέιρα από την πλευρά του, ανέφερε: «Συμμερίζομαι την άποψη πως ο αγώνας έπρεπε να διεξαχθεί στην Αργεντινή ή σε άλλη χώρα της Νοτίου Αμερικής, καθώς η διοργάνωση αφορά τη συγκεκριμένη ήπειρο, έγιναν πολλά λάθη στην Αργεντινή, ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά στην Ισπανία».

Αναφορικά, τώρα, με τις προτιμήσεις τους, ο Νέιρα δήλωσε οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ και είπε: «Εγώ υποστηρίζω τη Ρίβερ, ελπίζω να κερδίσει!». Ο Μεγιάδο, ωστόσο, είναι με την Μπόκα και τόνισε: «Εγώ είμαι Μπόκα, επομένως θα βάλουμε ένα μικρό στοίχημα μεταξύ μας, κι ας δούμε ποιος θα βγει νικητής!». Οι δύο παίκτες θα δουν την αναμέτρηση μαζί και ο ηττημένος θα κάνει το τραπέζι στον νικητή.

karta antonis garden