Χανιώτες Εκτός... Συνόρων

Δανεικός στην Ελλάδα Ποντίων ο Τζουγκράκης

Δανεικός από τον Καραβά στην Ελλάδα Ποντίων μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Τζουγκράκης.

Ο νεαρός μέσος μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Σπάθα στον Καραβά, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει χρόνος συμμετοχής.

Η Ελλάς Ποντίων είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του πειραϊκού ποδοσφαίρου και βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλές θέσεις. Αυτή τη στιγμή είναι 5η στον 2ο όμιλο της Α' Πειραιά με 21 βαθμούς.

Αντίθετα ο Καραβάς απ' όπου αποχώρησε πλέον ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής δίνει μάχη για τον τίτλο στον ίδιο όμιλο φέτος και είναι στη 2η θέση με 34 βαθμούς και έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραβάς είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο του Πειραιά. Μάλιστα τον Μάρτη του 2018 κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 1-0 τον Εθνικό, που αγωνιζόταν μάλιστα μία κατηγορία παραπάνω, στη Γ' εθνική.

Οσον αφορά τον Τζουγκράκη θα έχει όπως είναι λογικό την ευκαιρία να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του με τη νέα του ομάδα. Πριν μετακομίσει στην Αθήνα, είχε αγωνιστεί στα Χανιά στις ομάδες υποδομών του Πλατανιά, τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών και τον Άρη Σούδας απ' όπου ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία.

Η ανακοίνωση του Καραβά είναι η εξής:

Ανακοινώνουμε και επίσημα την ολοκλήρωση του δανεισμού δύο ιδιαίτερα νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας του Κριστιάν Χοντάι και Δημήτρη Τζουγκράκη στην Ελλάς Ποντίων για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον τους ανήκει και θα παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη τους.

karta antonis garden