Χανιώτες Εκτός... Συνόρων

Βράβευση και παραλίγο ντεμπούτο για Τζολάκη! (video)

Χαραγμένο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Τζολάκη θα μείνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, αφού πρώτα βραβεύτηκε πριν από τη σέντρα, μετά χειροκροτήθηκε και στη συνέχεια βρέθηκε μία... ανάσα από το επίσημο ντεμπούτο του!

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας ετοιμάστηκε να μπει πριν την λήξη του ημιχρόνου στη θέση του Σα που δέχθηκε "σκαριά" από τον Μουνιέ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αρχικά ζήτησε να συνεχίσει και ολοκλήρωσε το ημίχρονο. Τότε η αίσθηση που υπήρξε και από την τηλεοπτική μετάδοση - που έδειξε τον Τζολάκη κάτω από την εστία δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του β' ημιχρόνου - ήταν ότι ο Σα θα έμενε στ' αποδυτήρια, αλλά τελικά φορώντας προστατευτικό δίχτυ στο κεφάλι συνέχισε μέχρι τέλους.

Ετσι το επίσημο ντεμπούτο του 17χρονου γκολκίπερ, που άρχισε στην Ακαδημία Ιωνία/Αρένα και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά πριν από το άλμα της καριέρας του (Ολυμπιακό), αναβλήθηκε για την επόμενη φορά...

Πριν από τον αγώνα ο Τζολάκης, μαζί με τον Ηλία Καραργύρη - επίσης νεαρό γκολκίπερ - βραβεύτηκαν από τον Ολυμπιακό για τις άριστες επιδόσεις τους στο σχολείο και τον συνδυασμό με το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Από τα μάτριξ του "Γ. Καραϊσκάκης" προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών, με τον κόσμο να τους χειροκροτεί. Η βράβευσή τους έγινε από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού (μέλους της λεγόμενης ομαδάρας του Μπούκοβι) Γιάννη Φρονιμίδη.

Δείτε το βίντεο:

karta antonis garden