Στη Βουλγαρία για προετοιμασία η Πρεβολαράκη

Σπορ 1 Ιουνίου 2023, 18:54

Με πολυπληθή αποστολή συμμετέχει η Ελληνική πάλη στο διεθνές καμπ προετοιμασίας στη Βουλγαρία. Μεταξύ των Ελληνίδων πρωταθλητριών η Μαρία Πρεβολαράκη και η αθλήτρια του ΑΠΟ Ρεθύμνου, Βασιλική Καραβάνου.

KTEO Κρήτης

Το καμπ διεξάγεται από τις 24 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου. Δέκα επίλεκτες αθλήτριες συμμετέχουν στο εν λόγω προπονητικό καμπ, με στόχο να είναι έτοιμες για τις απαιτητικές διοργανώσεις που ακολουθούν.

Για την ακρίβεια στη Βουλγαρία έχουν ταξιδέψει η “μεγάλη κυρία” της Ελληνικής πάλης (με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου) Μαρία Πρεβολαράκη, η Βασιλική Καραβάνου (του ΑΠΟ Ρεθύμνου) και οι Μαρία Λουίζα Γκίκα, Ιωάννα Ξενίδου, Λουκία Καραγιάννη, Θεοδώρα Ραφαηλία Γεωργίου, Νικολέτα Μπάρμπα, Ελένη Χρυσικάκη, Δήμητρα Σκουβάκη, Βερονίκη Ιωσηφίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για αθλήτριες από την ηλικιακή κατηγορία των Γυναικών έως των U15, ενώ στην Βουλγαρία έχει ταξιδέψει επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μόησεν Παριγέι και συνοδός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας (ΕΛΟΠ) Ιωάννης Μπάρμπας.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad