Στη Βουδαπέστη τα κορίτσια της καλλιτεχνικής

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 7 Μαΐου 2021, 12:54

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα.

Σχετική αναφορά κάνει ξανά η ΚΟΕ, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις από την έφορο και αρχηγό της αποστολής, Δέσποινα Καράμπελα.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή μετέχουν 12 κορίτσια, ανάμεσα στα οποία είναι και η Χανιώτισσα, Βιολέτα Ζουζούνη.

Ακολουθεί η αναφορά από την ΚΟΕ.

Στην Βουδαπέστη βρίσκεται από το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην αποστολή μετέχουν 12 κορίτσια τα οποία θα πάρουν μέρος στο κόμπο, ενώ η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα διεκδικήσει την διάκριση στο σόλο (τεχνικό και ελεύθερο πρόγραμμα).

Οι αγώνες γίνονται λίγες εβδομάδες πριν από το προολυμπιακό που αναβλήθηκε τρεις φορές και τελικά θα πραγματοποιηθεί μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (τον Ιούνιο στην Βαρκελώνη), οδηγώντας την ΚΟΕ στην απόφαση να μην αγωνιστούν τα κορίτσια στην Βουδαπέστη στο ομαδικό και το ντουέτο.

Η έφορος της καλλιτεχνικής κολύμβησης και αρχηγός της αποστολής στην Ουγγαρία, η κυρία Δέσποινα Καράμπελα, αναφερόμενη στην ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τόνισε το πρωί της Παρασκευής (7/5) λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας:

«Οι προπονήτριες και όλοι οι φορείς του αθλήματος έχουνε συμβάλει τα μέγιστα ώστε να προσδοκούμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. Ευχή μου είναι τα κορίτσια να πετύχουν τους στόχους τους και φέτος να είναι η χρονιά τους κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad