Στη Β’ Κατηγορία με παιδιά της Κ16

ΕΘΚ | 31 Ιουλίου 2020, 17:36

Η ΕΘΚ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, μη ενεργοποιώντας το δικαίωμα συμμετοχής – που της έδωσε η κατάκτηση του τίτλου – στην Α’. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν μετά από την αποχώρηση του Μανώλη Σβουράκη είχαν ως συνέπεια το Ακρωτήρι να εκπροσωπηθεί στη μεγάλη τοπική κατηγορία μόνο από τον Πανακρωτηριακό, κάτι για το οποίο σας ενημέρωσε το athlitiko από τις 9 Ιουνίου!

Η ΕΘΚ στη Β’ Κατηγορία θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στα παιδιά της ομάδας Κ16, που προωθήθηκαν, παρουσιάζοντας ένα αρκετά νεανικό σύνολο.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια ανακοινώνει την συμμετοχή της ομάδας μας εκ νέου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, για αγωνιστικούς λόγους που έχουν να κάνουν με το Μ.Ο ηλικίας των ποδοσφαιριστών της.

Προωθούνται από την ομάδα Κ16 οι γεννηθέντες το 2004 Εμμανουήλ Δράκος, Γεώργιος Καμηλάκης, Αναστάσιος Μαλαξιανάκης, Νικόλαος Παντζελιουδάκης, Εμμανουήλ Σβουράκης, Κωννος Σταμπολάκης, Ευάγγελος Τσολάκης, του 2005 Σωτήριος Θανασιός, Ιωάννης Καραμανώλης, Μιχάλης Πενταράκης, Στυλιανός Πολιτάκης, Γεώργιος Σταματάκης, Ιωάννης Χατζηδάκης, ενώ συνεχίζουν οι γεννηθέντες το 2003 Βασίλειος Μαυρακάκης, Αλέξανδρος Παπαδεράκης, Παύλος Τζιμπουκάκης και Στυλιανός Χριστοφής.

Τα παιδιά αυτά τα οποία είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχα, θα πλαισιωθούν από μερικούς επίσης νεαρούς, αλλά και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στο πρώτο τους βήμα στο αντρικό ποδόσφαιρο, που θα γίνει υπό την καθοδήγηση των Δημήτρη Μουσουράκη και Μάκη Γιαννόπουλου και σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα Ελπίδας!

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis