Στη Θύρα 7 Χανίων “Τσόρι” Ντομίνγκεζ και Φορτούνης (pics+vid)

Super League 1 18 Ιαν 2016, 12:36

Στα γραφεία του συνδέσμου της θύρας 7 βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ και λίγο μετά τον ερχομό τους στα Χανιά οι "Τσόρι" Ντομίνγκεζ και Κώστας Φορτούνης. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν έτσι στο κάλεσμα των "ερυθρολεύκων" οπαδών στα Χανιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, τους δόθηκε από ένα κομμάτι στον καθένα ενώ τους χαρίστηκε κι από ένα φούτερ με τα διακριτικά του συνδέσμου. Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ευδιάθετοι και ανταποκρίθηκαν με χαμόγελο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα ενώ δέχτηκαν να βγουν πάρα πολλές φωτογραφίες.

Τους δύο ποδοσφαιριστές συνόδευαν ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Κουντούρης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς.

“ΧΑΜΟΣ” ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΑ

Επίσης την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στα ινδάλματά τους είχαν δεκάδες παιδιά – φίλαθλοι του Ολυμπιακού τους οποίους επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο Σαμαριά στο οποίο και διαμένει η αποστολή των “ερυθρολεύκων”.

Samaria1

Samaria3

received 10207828057557915

Ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας η οποία συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και απέσπασαν πολλά αυτόγραφα ενώ γενικώς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για αρκετή ώρα δίπλα τους διάσημους παίκτες των “ερυθρολεύκων”.

Δείτε σχετικό βίντεο από την υποδοχή του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο Σαμαριά

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad