Στη Θύρα 6 οι φίλοι του Κισσαμικού

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 8 Απριλίου 2017, 14:35

Τις τιμές των εισιτηρίων, τα οποία θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα με τον Κισσαμικό από τις 13:00, ανακοίνωσε ο Απόλλων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τιμές είναι 10 και 15 ευρώ, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση οι φίλοι του Κισσαμικού που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο της Ριζούπολης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (10 ευρώ η τιμή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Κισσαμικό, (Κυριακή, 9/4/2017, 16:00) για την 25η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι του Κισσαμικού που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα
Κανονικό Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) 15 ευρώ –
Θύρα 1Α 10 ευρώ –
Θύρα 1B 10 ευρώ –
Θύρα 2Α 10 ευρώ –
Θύρα 3 – 5 ευρώ
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ –

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

 

Estrella
Papantonakis Cards