Στη Σουηδία η Α. Βιντσιλαίου

Μπάσκετ 24 Φεβρουαρίου 2021, 10:06

Στη Σουηδία θα συνεχίσει την καριέρα της η Αγγελική Βιντσιλαίου, έπειτα από το σύντομο… ελέω πανδημίας πέρασμά της από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε τη μεταγραφή της πρώην παίκτριας του ΟΑΧ στην υποψήφια πρωταθλήτρια Σουηδίας Ουμέα. «Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την αγαπάμε και έχουμε την όψιον ανανέωσης για την επόμενη χρονιά μαζί της. Keep in touch λοιπόν Αγγελικη και σε αγαπάμε!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

O ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει τη μεταγραφή της αγαπημένης μας Αγγελικής Βιντσιλαίου στην υποψήφια για πρωτάθλημα Σουηδίας, A3 UMEA.

Η Αγγελική μας θέλησε να συνεχίσει την καριέρα της στο Σουηδικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή Ελληνίδας παίχτριας από ελληνική ομάδα. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την αγαπάμε και έχουμε την όψιον ανανέωσης για την επόμενη χρονιά μαζί της. Keep in touch λοιπόν Αγγελική και σε αγαπάμε!

Η ίδια η Α. Βιντσιλαίου στο «αντίο» της αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μαστάκα που με βοήθησε στη μεταγραφή μου κι ήταν από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό μας.. Ακόμα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριές μου τους coach Νίκο Δουβίτσα, Μάριο Μιχαήλ καθώς και τον αγαπημένο μου κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και τον αρχηγό τους Τόλη Μιχαήλ με την υπόσχεση ότι μια μέρα θα παίξω μπροστά σε αυτή την κερκίδα…

Τέλος ευχαριστώ τη Δανάη Χήτα, τον Γιάννη Ζήκο για όλο το τρέξιμο και την βοήθεια που μας προσφέρατε καθώς και τον κύριο Χάρη Παπακώστα για την αμέριστη στήριξη του.. Once pas always pas.. Next step Σουηδία…

 

karta antonis garden