Στη Ρόδο για τη 2η φάση του UEFA A ο Κόλτζος

Άρης Σούδας | 15 Ιουλίου 2017, 19:07

Στη Ρόδο βρίσκεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Γιώργος Κόλτζος, για τις ανάγκες της β’ φάσης της Σχολής Προπονητών UEFA A’, οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα (10/07).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πριν την… κάθοδό του στα Χανιά για την έναρξη προετοιμασίας του Άρη Σούδας ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού βρίσκεται στο “σμαραγδένιο νησί” για τη 2η φάση της 26ης Σχολής UEFA A, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

«Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε περήφανοι που είναι ο μοναδικός προπονητής από την Κρήτη που λαμβάνει μέρος στη Σχολή UEFA A της Ρόδου» αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη Σούδας.

Συμμαθητές του Κόλτζου στη Σχολή είναι ο νέος τεχνικός των Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου, ο… διάδοχός του στη Σπάρτη Τόλης Τερζής και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Νασιόπουλος, Γιουράι Μπούτσεκ, Παναγιώτης Δρούγας, Πέτρος Ζουρούδης, Γιάννης Προβίδας, Αντώνης Νατσούρας κ.α. Ανάμεσα στα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην α’ φάση και είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη 2η φάση ήταν και αυτό του πρώην προπονητή ΑΕΧ, ΑΟ Χανιά, Πλατανιά Γιώργου Προμπονά.

 

Estrella