Στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2021, 18:00

Με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στη Μοναχή Ελιά τα Χανιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό (27/02, 14:45).

Η χανιώτικη ομάδα στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της θέλει να μπει με το… δεξί για να προσεγγίσει ξανά την εξάδα και να αναπτερώσει τις ελπίδες για τη συνέχεια. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει περαιτέρω την προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Κιλκισιώτης προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κάσσο και Τριανταφυλλάκο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Πλέγας, που εξέτισε την τιμωρία του με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και ο Κάρλος, που έλειψε λόγω τραυματισμού.

Η ενημέρωση της ομάδας για την τελευταία προπόνηση έχει ως εξής:

Το απόγευμα της Παρασκευής (26/02) με προπόνηση στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (27/02, 14:45).

Το πρόγραμμα περιείχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, “6vs2”, ταχύτητες αντίδρασης, κορυφώθηκε με το παιχνίδι τακτικής και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε βρίσκονται ο Κάσσος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και ο Τριανταφυλλάκος, που δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

*Αρνητικά ήταν τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Πέμπτη.

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania