Στη Λεμεσό η επιστροφή του Αναστασάκη

Στίβος | 30 Μαρτίου 2023, 16:20

Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έχει επιστρέψει ο Μιχάλης Αναστασάκης, μετρώντας αντίστροφα για τη συμμετοχή του σε μίτινγκ.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτης σφυροβόλος με το βλέμμα στη διεκδίκηση της πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης θα δώσει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στο μίτινγκ της Λεμεσού, στις 25 Μαΐου, λίγες μέρες πριν από το διεθνές μίτινγκ “Βενιζέλεια-Χανιά” (28/05).

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ για την πορεία προετοιμασίας του αθλητή του Ελ. Βενιζέλου και του προπονητή Αλέξανδρου Παπαδημητρίου:

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει επιστρέψει για τα καλά σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, μετά το χειρουργείο που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας μπορεί να έχασε τους αγώνες του Φεβρουαρίου, ωστόσο κέρδισε τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάσταση, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγώνες της θερινής περιόδου.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου αναμένεται να κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στο μίτινγκ της Λεμεσού στις 25 Μαΐου και διαδοχικά θα συμμετάσχει στα “Βενιζέλεια- Χανιά” στις 28 του ίδιου μήνα, στο Φεστιβάλ Τρίπολης (3/6) και στο Εαρινό Πρωτάθλημα στις Σέρρες (10-11/6), που θα αποτελέσει και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια.

Ο Αναστασάκης το 2022 ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά πετυχαίνοντας μάλιστα την δεύτερη (77,30 μ.) και τρίτη (77,11 μ.) επίδοση της καριέρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει τη συνέχεια που ήθελε και να διεκδικήσει μια παρουσία ανάλογη των δυνατοτήτων του.

Ο αθλητής θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27/8) είτε κυνηγώντας το όριο των 78,00 μ., είτε μέσω του συστήματος ράνκινγκ.

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad