Στη Γαλλία η επανεμφάνιση της Μπελιμπασάκη

Στίβος | 21 Ιανουαρίου 2021, 18:00

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο για τη Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μοντεβίλ στις 30 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για την πρώτο αγώνα που θα λάβει η Κρητικιά αθλήτρια από τις 15 Ιουνίου του 2019. Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης (2018, Βερολίνο, 400 μέτρα) θα προσπαθήσει να κυνηγήσει από νωρίς επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

Όπως ενημερώνει ο ΣΕΓΑΣ, η αθλήτρια του Κώστα Ηλία ακολουθεί -από τον Αύγουστο του 2020- με συνέπεια το πρόγραμμα προετοιμασίας της και τα προπονητικά τεστ του τελευταίου διαστήματος έδειξαν πως είναι έτοιμη να επιστρέψει σε επιδόσεις που θα της δώσουν τη διάκριση σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Η παρουσία της αθλήτριας στην αγωνιστική δράση του χειμώνα έχει διπλό στόχο, αφού αρχικά θα επιδιώξει τη συμμετοχή και μία καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν και παράλληλα αποσκοπεί στη συγκέντρωση βαθμών στο ράνκινγκ της WA.

Η Κρητικιά αθλήτρια θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού τον Φεβρουάριο (12-13/02), ενώ είναι πιθανό να είναι παρούσα και στην ημερίδα που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγες ημέρες νωρίτερα (στις 7 Φεβρουαρίου).

karta antonis garden