Στη Χαλκίδα για προετοιμασία η Εθνική ανδρών

Πόλο 9 Ιουνίου 2023, 12:19

Η Χαλκίδα γίνεται και φέτος σταθμός προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών.

KTEO Κρήτης

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προετοιμαστεί στη Χαλκίδα από τις 11 ως τις 16 Ιουνίου, με τους Δημήτρη Σκουμπάκη, Μανόλη Σολανάκη και Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη να βρίσκονται στην αποστολή.

Η ενημέρωση της ΚΟΕ:

Η Χαλκίδα,  με συνεργασία – χορηγία της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γίνεται και φέτος κομμάτι της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Από την προσεχή Κυριακή (11/6) έως και τις 16 Ιουνίου, το Δημοτικό της κολυμβητήριο θα φιλοξενήσει τους διεθνείς μας, που προετοιμάζονται πλέον τόσο για τη συμμετοχή τους στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Λος Άντζελες, 30/6 – 2 Ιουλίου), όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Φουκουόκα, 14-29 Ιουλίου).

Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει μαζί του, τους 20 από τους 21 πολίστες, που έχει ήδη καλέσει στην προετοιμασία.

Απών, ο Νίκος Γκίλλας που θα είναι το ίδιο διάστημα με την Εθνική Νέων ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, (10-17 Ιουνίου στο Οτοπένι).

Οι «20» που θα πάνε στη Χαλκίδα την Κυριακή (09.00 η αναχώρηση), είναι οι: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γαρδίκας, Κώστας Λιμαράκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Νίκος Κοπελιάδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος.

Μαζί τους, εκτός του Θοδωρή Βλάχου, θα είναι επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής φυσικής αγωγής Μανώλης Βασιλειάδης, ο εργοφυσιολόγος Πέτρος Μποτώνης και ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος.

 

Synagogi

Rabona ad