Στενοχώρια για την ήττα και… εκνευρισμός για Μάνταλο

Πλατανιάς | 23 Οκτωβρίου 2016, 20:56

Οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο και το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την Τετάρτη βρίσκουν τους παίκτες του Πλατανιά να προπονούνται κανονικά την Κυριακή, την επομένη δηλαδή του αγώνα με την Ξάνθη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν το πρωί στο Μάλεμε, με την στενοχώρια για την ήττα να αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου, αλλά και των παικτών. Ο τεχνικός του Πλατανιά δείχνει να είναι πολύ πειραγμένος για την ήττα της ομάδας του, καθώς επίσης και για τη διαιτησία όπως εξάλλου καταγράφεται στη σύντομη ομιλία που έκανε προς τους παίκτες του, στους οποίους έκανε αναφορά για τα σφυρίγματα του Μάνταλου.

«Βλέπετε ότι οι διαιτητές δεν θα μας χαριστούν πουθενά! Μετά τα όσα έγιναν στην Τρίπολη, ακολουθεί τώρα αυτή η διαιτησία με την Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει εμείς να προσπαθούμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι. Πρέπει να μαρκάρουμε καλύτερα και να είμαστε πιο αποδοτικοί», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τη διαιτησία του Μάνταλου καταγράφεται πραγματικά ένας μεγάλος εκνευρισμός στον Πλατανιά για τα σφυρίγματα του Καβαλιώτη διαιτητή, καθώς θεωρείται ότι ήταν ιδιαιτέρως “προστατευτικός” για την Ξάνθη και πως ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών της, μην υποδεικνύοντας τα φάουλ που έπρεπε και στον αντίποδα σφύριζε για… ψύλλου πήδημα εναντίον του Πλατανιά. Μια διαιτησία που ήταν 55-45 υπέρ της Ξάνθης, ιδανική για μια φιλοξενούμενη ομάδα και ειδικότερα οι αντιδράσεις του Παράσχου κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικές.

Να σημειωθεί τέλος ότι μετά την προπόνηση του Πλατανιά ακολούθησε προπόνηση για την Ξάνθη στο Μάλεμε.  

Estrella