Στενοχώρια για τη “Χ”αμένη ευκαιρία…

Πλατανιάς | 22 Φεβρουαρίου 2016, 20:34

Στενοχώρια επικρατεί στις τάξεις του Πλατανιά για το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό. Στις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες του α’ ημιχρόνου και στην αδυναμία να αξιοποιηθεί η αποβολή του Μουνιός στέκονται οι "ερυθρόλευκοι"...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πλατανιάς έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην 7η θέση και να φτάσει τους 30 βαθμούς που θα τον έφερναν με ό,τι αυτό θα συνεπαγόταν εν όψει συνέχειας σε κοντινή επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ. Επίσης, θα σημειωνόταν η 3η σερί νίκη, τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα αν μη τι άλλο για τον Πλατανιά να το κερδίσει, αυτό με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Ουσιαστικά, η αναποτελεσματικότητα που διέκρινε τους παίκτες του Πλατανιά αποτελεί το σημείο αναφοράς. Δεν είναι δυνατόν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Δημήτρη Κυριακίδη, να χάθηκαν “τέτοια” γκολ! Και να ήταν μία ή δύο οι ευκαιρίες; Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις καταγεγραμμένες, “κλασικές” όπου ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε σημειώσει το 2-0 και να είχε “καθαρίσει”!

Πώς λοιπόν στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” να μην υπάρχει στενοχώρια, όταν χάθηκαν 2 πολύτιμοι βαθμοί ή αλλιώς… άλλοι 2 πολύτιμοι βαθμοί, καθώς ανάλογα πράγματα έχουν συμβεί φέτος και σε άλλα παιχνίδια.

Μην έχοντας και άλλη όμως επιλογή, στον Πλατανιά θέλουν ν’ αφήσουν πίσω αυτό το παιχνίδι και ν’ αφιερωθούν στη συνέχεια, με το πρώτο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα να είναι αυτό με την Καλλονή. Εκεί, θα γίνει προσπάθεια να κερδηθεί ό,τι δεν αποκτήθηκε την Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό…   

Estrella
Auto KCS