Σταυρουλάκης: Φεύγω σαν φίλος με τις καλύτερες αναμνήσεις

Κορωνίς | 12 Μαΐου 2017, 17:02

Μέσω γραπτής δήλωσης ο Κώστας Σταυρουλάκης είπε «αντίο» στην Κορωνίδα, από την οποία όπως τονίζει φεύγει σαν φίλος με τις καλύτερες αναμνήσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στα δύο χρόνια παρουσίας του ο Σταυρουλάκης ήταν άμεσος συνεργάτης του Παντελή Μπερικάκη στην τεχνική ηγεσία και προπονητής στην ομάδα Νέων του Συλλόγου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο «αντίο» του:

Μετά από δύο πολύ όμορφα χρονιά στην ομάδα του Βάμου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ. της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Επίσης ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας (τα “playmobile”) και τους γονείς για την άψογη συνεργασία. Πραγματικά στην Κορωνίδα ήμασταν σαν μια οικογένεια, με εξαιρετικό κλίμα. Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νεκτάριο Βαρδάκη, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές, που ήταν πάντα δίπλα μας. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον συνεργάτη μου Παντελή Μπερικάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την άψογη συνεργασία που είχαμε και ελπίζω να συνεχιστεί στο μέλλον. Εύχομαι τα καλύτερα για την Κορωνίδα και ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Φεύγω σαν φίλος με τις καλύτερες αναμνήσεις. Σας ευχαριστώ για όλα!

 

Estrella