Σταυρακόπουλος (προπονητής Αγ. Ιερόθεου): Έχει ενισχυθεί ποιοτικά το ΙΝΚΑ

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 3 Μαρτίου 2017, 17:51

Μετά τη νίκη απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας ο Άγιος Ιερόθεος αντιμετωπίζει ακόμα μία ομάδα που δίνει "μάχη" για την παραμονή της και συγκεκριμένα την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Βαγγέλης Σταυρακόπουλος σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της τονίζει ότι η χανιώτικη ομάδα έχει ενισχυθεί ποιοτικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και εύχεται οι ποδοσφαιριστές του για άλλη μία φορά να ξεπεράσουν τους… εαυτούς τους για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μία σειρά αγώνων από θετικά αποτελέσματα και ήταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Εμείς φροντίσαμε να είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας και στις απαιτήσεις του αγώνα και ευτυχήσαμε να κατακτήσουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να αγωνιστούν στο αρχικό σχήμα και να δείξουν με επιτυχία τα αγωνιστικά τους διαπιστευτήρια. Συνεχίζουμε ταπεινά και μετρημένα, με το μυαλό και τη προσοχή μας στον αγώνα με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που έχει ενισχυθεί ποιοτικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και εύχομαι οι ποδοσφαιριστές μου, για άλλη μία φορά φέτος, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, για να κατορθώσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad