Σταθόπουλος: Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα

Επισκοπή | 3 Ιανουαρίου 2023, 15:01

Ως ευκαιρία για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα αντιμετωπίζουν στην Επισκοπή το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Corgress Stagakis

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει να μπει με το… δεξί στο 2023 και να πάρει τη νίκη στο ματς της Τετάρτης, που θα γίνει στον Ταύρο.

Δηλώσεις για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα της Επισκοπής έκανε ο Αντώνης Σταθόπουλος, αναφέροντας τα εξής: «Το πιο σημαντικό απ’ όλα τα αγαθά είναι η υγεία. Πρέπει να έχουμε υγεία για να πορευόμαστε στη ζωή μας.
Πραγματικά, εύχομαι να είμαστε υγιείς όλοι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι για να μπορούμε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και μέσα στο 2023.
Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται προσοχή σε κάθε φάση. Εμείς έχουμε περιέλθει σε μια βαθμολογική κατάσταση η οποία θεωρώ ότι δεν μας αξίζει βάσει της εικόνας που έχουμε παρουσιάσει.
Γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από το συγκεκριμένο ματς. Υπάρχει καλή διάθεση, έχουμε καλούς παίκτες και ελπίζω να μπούμε σε μια σταθερότητα που θα μας οδηγήσει πιο ψηλά».

Για το γκολ που λείπει επιθετικά από την ομάδα: «Το γκολ το θέλουμε όλοι και πράγματι, όπως λέει κι ο κοόυτς πρέπει να γίνουμε πιο απλοί για να φτάσουμε σ’ αυτό.
Υπάρχουν παιδιά που επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα και που θα μας βοηθήσουν.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Δεν υπάρχουν κακές ή με μεγάλες ελλείψεις ομάδες. Το βλέπουμε στα δικά μας παιγνίδια και το βλέπουμε και από τα σκορ που δεν έχουν μεγάλες διαφορές».

 

Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad