Στασιμότητα για ΑΜΚ και Παράσχο

Πλατανιάς | 2 Μαρτίου 2016, 20:02

Δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στον Πλατανιά που να σηματοδοτεί το πέρασμα σε μία νέα φάση που είναι δεδομένο ότι θα περάσει λίαν συντόμως η ομάδα. Ανάμεσα σε αυτά τα θέματα περιλαμβάνεται και αυτό της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η απόφαση για την αύξηση έχει ωριμάσει, αλλά πρακτικά δεν έχει ακόμα πιστοποιηθεί, κάτι που λογικά αναμένεται να γίνει σύντομα. Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ, Μανόλης Μαθιουλάκης είναι αυτός που καλείται να πάρει τις αποφάσεις του και να δρομολογήσει τις διαδικασίες, αν και ουσιαστικά το γεγονός αυτό το είχε επισημάνει πριν από μερικές ημέρες ενώπιον των παικτών στην ομιλία του.

Από εκεί και πέρα, δεν καταγράφονται εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα. Για παράδειγμα δεν υπάρχει κάτι το “χειροπιαστό” αναφορικά με το θέμα της παραμονής στην τεχνική ηγεσία του Γιώργου Παράσχου. Οι εξελίξεις ουσιαστικά είναι αυτές που έχουν προϋπάρξει το διάστημα που έχει περάσει, αλλά απομένει ο Πλατανιάς να περάσει με λίγα λόγια από τη… θεωρία στην πράξη.

Εν ολίγοις το διάστημα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σχετικά στάσιμο, αλλά είναι δεδομένο ότι μέσα στο Μάρτιο, αν όχι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν εξελίξεις. 

Estrella