Σταμούλος και Κοντογιάννης στην Εθνική Παμπαίδων

Μπάσκετ 23 Μαρτίου 2023, 13:11

Δύο από τα… ταλεντάκια της Κρήτης βρίσκονται στην Εθνική Παμπαίδων για προπόνηση εν όψει των αγώνων με τα Σκόπια.

KTEO Κρήτης

Ο Δημήτρης Σταμούλος του Ανδρογέα και ο Αρίστος Κοντογιάννης του Ηρακλείου είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για την προγραμματισμένη προπόνηση (09/04) στο ΚΓ Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση στο ΚΓ Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη την Κυριακή 9 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσουν δύο αγώνες με την Εθνική Ομάδα Βόρειας Μακεδονίας στις 11 και 12 Απριλίου.

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι : Δημήτρης Τζεμενάκης (Παγκράτι), Βασίλης Χάρτωνας (ΜΑΣ Μαντουλίδης), Παύλος Βασιλειάδης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Ιωάννου (Πανερυθραϊκός), Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου (ΒΑΟΛ), Δημήτρης Σταμούλος (ΓΑΣ Ανδρογέας), Διονύσης Λιβέρης (ΑΓΕ Ζακύνθου), Γιώργος Κωτσάρας (Εκπαιδευτήρια Πλάτων), Θάνος Ασημένιος (ΑΟ Λεοντείου), Αλέξανδρος Παγουλάτος (Ολυμπιακός), Αρίστος Κοντογιάννης (Ηράκλειο ΟΑΑ), Αλέξανδρος Σκληρός (Προμηθέας Π.), Αντώνης Μανωλιτσάκης (Προμηθέας Π.), Γιώργος Λιάμπος (Νέος Κεραυνός Λάρισας), Χαράλαμπος Μπιλιώνης (Άρης).

Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μπουσβάρος και συνεργάτης του ο Γρηγόρης Γιασσάρης. Η Εθνική Παμπαίδων θα αγωνιστεί 19-21 Ιουλίου στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στη χώρα μας.  

 

Rabona ad