Σταμούλης (Πρόεδρος Αχαρναϊκού): Παίζουμε τα ματς μέσα στο γήπεδο

Football League | 10 Μαΐου 2016, 17:19

Σκληρές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού Χαράλαμπος Σταμούλης, μετά το τέλος του αγλωνα με τον Α.Ο.Χανιά στο Μενίδι, όπου τα έβαλε με τον διαιτητή του αγώνα Μιχαηλίδη.

Τόνισε μάλιστα, ότι ο Αχαρναϊκός θα παίζει τα παιχνίδια του εντός των αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά η δήλωση Σταμούλη:

«Ο Αχαρναϊκός έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο όχι εκτός! Το απέδειξε άλλωστε αυτό σε τρεις σερί αγώνες, πρώτα απέναντι στην Ζάκυνθο, έπειτα στον εντός έδρας με την Παναχαϊκή που νίκησε 3-0 και σήμερα με τα Χανιά που αν και με 10 παίκτες από το 56’ ήταν αδύνατον μέχρι το 87’ να μας κερδίσουν. Και οι τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία όμως ο Αχαρναϊκός δεν δίστασε ούτε στιγμή να παλέψει απέναντί τους.

Δείξαμε και συνεχίζουμε να δείχνουμε ακεραιότητα όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα και παρά την προκλητική του διαιτησία (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 2 κίτρινες κάρτες σε παίκτες της ομάδας μας λόγω διαμαρτυρίας, όπου η μία μετουσιώθηκε σε αποβολή) δεν υπήρξε η παραμικρή ένταση από τους φιλάθλους μας, με ένα «φανταστικό» πέναλτι κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων που όμως πήρε πίσω, δίνοντας απλά επιθετικό φάουλ.

Ωστόσο, ο ίδιος διαιτητής ήταν αυτός που διέκοψε τον αγώνα στο 88ο λεπτό για την ρίψη ενός και μόνο αντικειμένου. Κίνηση που είδε όλη η Ελλάδα και αποδεικνύει ποιοι τελικά είναι αυτοί που αποφασίζουν για το ποιες ομάδες θα παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά δεν έχει σημασία ποιος παίζει καλή μπάλα αλλά τι υπηρετεί ο κάθε διαιτητής.  Ο Αχαρναϊκός δεν πέφτει ούτε κατηγορία ούτε όμως και επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε πείσμα όλων μέσα στο γήπεδο!».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad