Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει η Εθνική Παίδων το Σάββατο (17/08, 18:30) στα “Δύο Αοράκια” μετά την ήττα με 77-71 από την Ισπανία για το Ευρωμπάσκετ U16 που διεξάγεται στο Ηράκλειο.
Ο αθλητής του Ανδρογέα τόνισε: «Η προσπάθεια έγινε και μετράει, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε μέχρι τέλους, ενώ δείξαμε ότι μπορούμε και ότι είμαστε καλύτεροι. Κάποιες λεπτομέρειες όμως, κάποια λάθη στο τέλος μας στέρησαν τη νίκη. Είμαστε λυπημένοι, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω.»
Για τον μικρό τελικό: «Δεν τα παρατάμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα και θα πάμε για το μετάλλιο, θα πάμε να πάρουμε την τρίτη θέση. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.»
Για την εικόνα της Εθνικής Παίδων στη διοργάνωση: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε, δυστυχώς τώρα έγιναν κάποια λάθη, χάσαμε μερικά ριμπάουντ, κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν μας “βγήκαν” και χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Αλλά γενικά νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό.»






