Σταματο…γκόλ! Ανεβαίνει στα 9 και συνεχίζει

Χανιά | 25 Μαρτίου 2017, 18:08

Το γκολ που κατάφερε να πετύχει ο Ανδρέας Σταματής στη Λαμία, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, είναι το 9ο για τον ίδιο. Μάλιστα, ανεβαίνει στην 3η (από την 4η που ήταν) θέση των σκόρερ "πιάνοντας" τον Ματσούκα.

Από την άλλη, με το να σκοράρει ο Βασιλόγιαννης χάρη στο πέναλτι που ευστόχησε ανεβαίνει στα 10 και είναι στη 2η θέση μόνος πλέον, αλλά και έχοντας ο ίδιος… ένα παιχνίδι παραπάνω (όπως και ο Σταματής), μιας και η υπόλοιπη 23η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/3).

Οσον αφορά όμως τον Σταματή, το σημαντικό είναι ότι σκοράρει σε ένα ακόμα παιχνίδι, φτάνοντας έτσι τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον κάνει να βελτιώνει το ατομικό του ρεκόρ. Σίγουρα, ο στόχος για τον επιθετικό του ΑΟΧ από εδώ και στο εξής είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και εν αρχή να “πιάσει” τα 10 γκολ και ακόμα περισσότερο να τα ξεπεράσει, κάτι που σίγουρα δείχνει εφικτό.

Σημειώνεται ότι ο Σταματής τη στιγμή της αλλαγής του στο ματς στη Λαμία χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στις εξέδρες, με τον παίκτη του ΑΟΧ ν’ ανταποδίδει, σε μια πολύ ωραία εικόνα. 

Estrella
/psiloritischania