Σταματής: Έχει ξεκινήσει μέχρι και η Ανδόρρα

Super League 2 7 Δεκεμβρίου 2020, 19:10

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στη Super League 2 μίλησε ο Ανδρέας Σταματής.

/Bella Pizza

Ο πρώην παίκτης του ΑΟ Χανιά και νυν των Τρικάλων παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100. Αναλυτικά όσα είπε για…

Την έναρξη του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά ο ερασιτεχνισμός που έχουμε σε μία επαγγελματική κατηγορία φαίνεται ξεκάθαρα. Αυτό το βλέπουμε από το καλοκαίρι και μετά. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε να πιέσουμε, υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει και ο ΠΣΑΠ που μπορεί να μας εκπροσωπήσει.»

Τη δική του καθημερινότητα: «Αυτό που εγώ μπορώ να κάνω είναι να ακολουθώ το πρόγραμμα που μου έχει δώσει ο γυμναστής και η ομάδα και περιμένουμε να ξεκινήσει. Κάνουμε και βράδυ προπονήσεις και τρέχουμε με φακό στο κεφάλι για να βλέπουμε μαζί με τον Νιάρο.»

Την όλη κατάσταση: «Έχει ξεκινήσει μέχρι και η Ανδόρρα. Όλη αυτή η ιστορία με το πόσες ομάδες θα παίξουν στην Super League 2, αν θα ήταν δύο όμιλοι ή ένας μας πήγε πάρα πολύ πίσω. Από την στιγμή όμως που δεσμεύτηκε η Super League 2 ότι θα γίνονται τεστ έπρεπε να ξεκινήσουμε. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση και να έχουμε εννιά με δέκα μήνες απραξίας.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad