Σταματιάδης για πρόεδρος στην Ε.Φ.Ο.Α.

Τένις | 24 Φεβρουαρίου 2021, 16:41

Την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σταματιάδης.

Οπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια, πρόεδρος ήταν ο Σπύρος Ζαννιάς ο οποίος πλέον δεν είναι υποψήφιος.

Οι εκλογές στην ομοσπονδία θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου.

Η σχετική ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Δημήτρη Σταματιάδη αναφέρει τα εξής:

Με ιδιαίτερη τιμή αλλά και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της «Ομάδας Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. στις εκλογές, που θα διενεργηθούν την 27η.03.2021.

Δεν θα μιλήσω για μένα γιατί με γνωρίζει καλά η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, έχοντας ξεκινήσει από Αθλητής, Πρόεδρος Σωματείου και Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Α.

Θέλω όμως να δηλώσω ότι, σε συνεργασία με όλες και όλους που θα εκλεγούν στα Όργανα Διοίκησης, ήτοι το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, την Εξελεγκτική Επιτροπή, την Εθνική Επιτροπή Διοίκησης, την Δικαστική Επιτροπή, την Ιατρική Επιτροπή και όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων-Μελών, θα εργαστώ μαζί με τους εργαζόμενους στην Ομοσπονδία, για την συνέχιση της διάδοσης του Αθλήματος, τη στήριξη της Περιφέρειας, των Σωματείων των Μητροπολιτικών Κέντρων, των Αθλητών/τριών μας και των Οικογενειών τους και την συνεχιζόμενη επιμόρφωση των Προπονητών και των Τεχνικών μας.

Η «Ομάδα Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» έχει την εμπειρία να εγγυηθεί τη συνέχεια του μεγάλου έργου που έχει παράξει και να συνεχίσει τις άριστες σχέσεις της Ομοσπονδίας μας, με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Κοινότητα του Αθλήματος.

Δημήτρης Σταματιάδης

Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.

karta antonis garden