Στάικος για ΑΟΧ/Κισσαμικό: Θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι

Χανιά Κύπελλο Ελλάδος | 10 Σεπτεμβρίου 2018, 11:16

Δηλώσεις για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό παραχώρησε ο προπονητής της Ερμιονίδας Θανάσης Στάικος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός προπονητής (γενν. 29/11/1980), που “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Ερμιονίδα και ανέλαβε στη συνέχεια την τεχνική ηγεσία από το 2016, τόνισε ότι περιμένει την ομάδα του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκθειάζοντας τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Πετράκη.

Παρ’ όλα αυτά σημείωσε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Κοσμά Γεωργίου και το sport-ermionida.blogspot.com έχουν ως εξής: «Στην κλήρωση βγήκε αντίπαλός μας ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ομάδα που είναι ένωση του ΑΟ Χανιά και του Κισσαμικού. Είναι μια ομάδα Β’ Εθνικής και όχι απλά μια ομάδα της κατηγορίας αυτής, αλλά που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση. Δείχνει ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, με έναν νέο και εξελίξιμο προπονητή. Είναι από τις δύσκολες κληρώσεις, έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας όμως, θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι και αν καταφέρουμε να προκριθούμε να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένο και πραγματικά όλες οι ομάδες πιστεύω θα κάνουν το παν για να μπουν στους ομίλους».

Για το αν ήταν στα “πλάνα” του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας μία ομάδα Β’ Εθνικής. Δεν είχαμε ιδιαίτερη προτίμηση. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο είναι ένας στόχος. Μπορεί στόχος της ομάδας να μην είναι να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά σίγουρα η πρόκληση του να συμμετάσχεις στους ομίλους με δύο ομάδες της Super League και άλλη μία της Β’ ή όποια περάσει μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να κυνηγήσουμε το παιχνίδι αυτό».

Για το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από ένωση με τον ΑΟΧ, με τον οποίο η Ερμιονίδα είχε αναδειχθεί ισόπαλη στο Κρανίδι και τον είχε νικήσει πριν μερικά χρόνια στα Χανιά: «Στο ποδόσφαιρο η παράδοση πάντα παίζει ρόλο, απλά τα δεδομένα είναι τώρα διαφορετικά. Η ομάδα μας βρίσκεται στη Γ’ Εθνική και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός παραμένει στη Football League και έχει δείξει και ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η 4η θέση που κατέλαβε πέρσι είναι άκρως τιμητική για την ομάδα. Παρουσίασε ένα πολύ δυνατό σύνολο και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Papantonakis Cards