Στα… τάρταρα η ψυχολογία

Πλατανιάς | 30 Οκτωβρίου 2017, 12:59

Ανεξαρτήτως της έκβασης που θα έχει η συνάντηση μεταξύ προέδρου και προπονητή μέσα στη μέρα, το σίγουρο είναι ότι η νέα ήττα για τον Πλατανιά από τη Λαμία που είναι η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και πέμπτη συνολικά, έχει ρίξει στα… τάρταρα την ψυχολογία της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το τέλος του αγώνα στη Λαμία στα αποδυτήρια του Πλατανιά δεν ακουγόταν… κιχ και υπήρχαν μονάχα σκυθρωπά πρόσωπα. Η βαθμολογική θέση της ομάδας εξάλλου, που αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι χαρακτηριστική και μπορεί να περιγράψει γιατί η κατάσταση στο εσωτερικό της είναι τόσο άσχημη.

Ο Πλατανιάς δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό πουθενά, με το αξιοσημείωτο να είναι ότι όλα τού έχουν γυρίσει την πλάτη! Ακόμα και στο παιχνίδι με τη Λαμία, εάν μία από τις δύο ομάδες είχε την πιο κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι, αυτή ήταν ο Πλατανιάς με το δοκάρι του Ντεβέσα και στη συνέχεια το άστοχο σουτ από τον Γιάννη Στάθη. Απεναντίας, όχι μόνο το γκολ δεν ήρθε για τον Πλατανιά, αλλά (και πάλι) σε μια ανείπωτη ουσιαστικά φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα τα πράγματα να στραβώσουν.

Οπως αποδεικνύει επίσης η πορεία του μέχρι στιγμής και πέραν του αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου κατάφερε να δείξει αντίδραση, τελειώνοντας ισόπαλος, σε κανένα άλλο ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν κατάφερε να αντιδράσει. Εν ολίγοις, εφόσον ο αντίπαλος του Πλατανιά σημειώσει πρώτος τέρμα, αποδεικνύεται ότι αυτό το γκολ δε βγαίνει με τίποτα.

Σίγουρα, η ομάδα έχει μεγάλα κενά σε όλες τις γραμμές, με τον Παράσχο να έχει ανακατέψει όσο μπορεί την τράπουλα, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Η ατυχία που κατατρέχει τον Πλατανιά είναι απίστευτη, με τον Κοκκαλά χθες να δέχεται ένα γκολ με τη μπάλα να περνά από την… τρύπα της βελόνας, αφού ναι μεν δέχεται το γκολ από την κλειστή του γωνία, αλλά πραγματικά είναι πολύ μικρό το κενό από το οποίο περνά το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου.

Estrella