Στα σκαριά κοινή συνάντηση για τις 12 ομάδες της Κρήτης

Γ' Εθνική 25 Ιουλίου 2026, 11:59

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος αποκλειστικά με ομάδες της Κρήτης, έχει ήδη ξεκινήσει, με τα σωματεία να μπαίνουν σταδιακά σε διαδικασία προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που έρχεται. 

Corgress Stagakis

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko, προγραμματίζεται μια πρώτη κοινή συνάντηση των 12 ομάδων που θα συμμετάσχουν στον κρητικό όμιλο, με επικρατέστερη ημερομηνία την Παρασκευή 31 Ιουλίου και τόπο διεξαγωγής το Ηράκλειο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στα σωματεία του Ηρακλείου, τα οποία επιδιώκουν να φέρουν στο ίδιο τραπέζι όλες τις ομάδες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια πρώτη ουσιαστική συζήτηση γύρω από το νέο πρωτάθλημα, που αναμένεται να κάνει σέντρα τον Σεπτέμβριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη υπάρξει ενημέρωση προς όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον όμιλο, με στόχο να επιβεβαιωθεί η παρουσία τους στη συνάντηση. Παράλληλα, έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση όσες ομάδες αντιμετωπίσουν αντικειμενική δυσκολία να μεταβούν στο Ηράκλειο να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης (Zoom), ώστε να εκπροσωπηθούν όλες ανεξαιρέτως.

Οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της συνάντησης αναμένεται να ληφθούν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην πρώτη κοινή επαφή των εκπροσώπων των 12 συλλόγων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση και την εύρυθμη διεξαγωγή του νέου κρητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad