Στα “βαθιά” ο Βαζάκας

Χανιά | 23 Δεκεμβρίου 2016, 21:46

Η ήττα από τον Αρη όσο κι αν είναι πικρή για τον ΑΟΧ αφού διαμορφώθηκε ακριβώς στο 90' είναι η πέμπτη σε επτά παιχνίδια στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο απολογισμός σίγουρα δεν είναι καθόλου καλός μέχρι στιγμής, όταν τα μοναδικά θετικά αποτελέσματα είναι η νίκη στις Σέρρες και η, επίσης εκτός έδρας, ισοπαλία στο Αίγιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, ο ΑΟΧ μετά από 7 αγωνιστικές πορεύεται με 4 βαθμούς, μην έχοντας ακόμα -δυστυχώς- καταφέρει να κερδίσει ή να πάρει βαθμό εντός έδρας. Το έργο που αναλαμβάνει ο Βαζάκας είναι πολύ δύσκολο, από την άλλη τον περιμένει αν μη τι άλλο μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά του.

Ο ΑΟΧ θα πρέπει από το ξεκίνημα του 2017 να βελτιωθεί αισθητά και σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που είναι να κάνει, όπως τουλάχιστον έχει εξαγγελθεί, θα μπορούσε να παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός στη συνέχεια. Σίγουρα ο απολογισμός είναι ιδιαίτερα βαρύς και η ομάδα μέχρι στιγμής πραγματοποιεί τη χειρότερη πορεία των τελευταία ετών και ειδικότερα από τη μέρα που ξέφυγε από τα στενά όρια της Δ’ Εθνικής.

Τα φώτα λοιπόν πέφτουν πάνω στον 57χρονο, πολύπειρο νέο προπονητή που καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, με το ζητούμενο να είναι η βελτίωση του παιχνιδιού του Α.Ο. Χανιά. 

karta antonis garden
/psiloritischania