Στα “σχοινιά” Πλατανιάς-ΑΕΚ! Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Πλατανιάς | 9 Φεβρουαρίου 2017, 12:05

"Υψηλού επιπέδου" παιχνίδι αποτελεί ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα στον Πλατανιά και την ΑΕΚ οι οποίοι αναμετρώνται στις 5.15 το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσαν αυτή την περίοδο και προσδοκούν να πετύχουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Η ΑΕΚ ως μεγάλη ομάδα προβάλλει σίγουρα ως το φαβορί αλλά ο Πλατανιάς είναι από τη δική του μεριά ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο δέος! Το γεγονός και μόνο ότι στα τελευταία 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρά 8 νίκες τα λέει αν μη τι άλλο όλα και πραγματικά θα ήταν ίσως το χειρότερο σενάριο για την ΑΕΚ να υποτιμήσει τον Πλατανιά ή να θεωρήσει ότι θα έχει εύκολο έργο.

Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι ο Πλατανιάς δυσκολεύεται απέναντι στην Ενωση από την οποία είναι χαρακτηριστικό ότι έχει χάσει με το ίδιο σκορ, 3-0 στα τρία τελευταία παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει! Είναι όμως και ένα “στοίχημα” αυτά τα διπλά παιχνίδια απέναντι τους “κιτρινόμαυρους” για τον Γιώργο Παράσχο κυρίως αλλά και τους παίκτες του έτσι ώστε να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν την ΑΕΚ στα ίσια και να διεκδικήσουν σε βάρος της την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του Πλατανιά στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας…

Αναμένεται λοιπόν ένα παιχνίδι πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος το οποίο φιλοξενείται στα Περβόλια και στα οποία εκτιμάται ότι θα προσέλθει αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τους 2000 φιλάθλους.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μπλάνας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, με βοηθούς τους Γρεβένη (Χαλκιδικής) και Νικολαΐδη (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου). 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad