Στα “δυνατά” ονόματα των δημ. εκλογών ο Μαν. Αγγελάκης

Κανόε καγιάκ | 21 Σεπτεμβρίου 2023, 14:05

Με σκοπό να συνδράμει από μία νέα θέση που δεν είναι άλλη από αυτή του δημοτικού συμβούλου ο Μανώλης Αγγελάκης είναι ανάμεσα στα "δυνατά" ονόματα που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Χανίων, Παν. Σημανδηράκη "Για τα Χανιά".

Kritiko Ergastiri

Ο προπονητής στα τμήματα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετέχει συγκεκριμένα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, ελπίζοντας στη στήριξη των συμπολιτών του προκειμένου από τη δική του θέση να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για τα Χανιά.

Ο Μανώλης Αγγελάκης θεωρείται ένα άτομο πολύ ικανό, όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα διαδρομή του στον αθλητισμό η οποία ξεπερνά τα 40 χρόνια αρχικά ως αθλητής και στη συνέχεια -εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια- ως προπονητής.

Μαν. Αγγελάκης: Ενας “εργάτης” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Ειδικότερα το έργο του στον ΝΟ Χανίων όσο και στο τμήμα Special Olympics είναι σπουδαίο και αναγνωρίζεται απ’ όλους. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει καταστεί Ομοσπονδιακός από την ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ.

 

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad