Στα μπαράζ για να ανεβάσει την ομάδα που “έριξε” ο Τεννές!

Super League 2 20 Μαΐου 2021, 9:44

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Μπάμπης Τεννές καλείται να οδηγήσει στην άνοδο-επιστροφή την ομάδα που "έριξε" στα περσινά μπαράζ του Αυγούστου.

/Bella Pizza

Ο πολύπειρος προπονητής τον Αύγουστο του 2020 επιστρατεύτηκε από τον Απόλλωνα για τους αγώνες μπαράζ με την αποδεκατισμένη τότε Ξάνθη. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” επικράτησε και στα δύο παιχνίδια επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία, ενώ από την άλλη ο ΑΟΞ την αποχαιρέτησε μετά από 31 χρόνια.

Φέτος ο 67χρονος τεχνικός κλήθηκε να συμμαζέψει την κατάσταση αντικαθιστώντας στην Ξάνθη τον Πόποβιτς και με ένα σερί 15 αγώνων χωρίς ήττα (το οποίο σταμάτησε ο Εργοτέλης) την έφερε κοντά στις θέσεις ανόδου. Μετά από τη νίκη επί του Λεβαδειακού θα έχει την ευκαιρία στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό να οδηγήσει την Ξάνθη εκεί που ήταν ανελλιπώς από το 1989 μέχρι και το 2020.

Παράλληλα (όπως σημειώνει ο Δημήτρης Τσακίρης – soccerbase) αν τα καταφέρει με την Ξάνθη θα οδηγήσει σε υποβιβασμό την ομάδα (Παναιτωλικός) που ανέβασε για πρώτη φορά στη Super League πριν από δέκα χρόνια!

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad