Στα ημιτελικά του Πανελληνίου κάτω των 18 ετών Σπύρος και Μαρία Ναούμ

Τένις | 10 Αυγούστου 2016, 17:59

Μία ακόμα επιτυχημένη συμμετοχή, επιβεβαιώνοντας ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους τενίστες στην ηλικία τους στην Ελλάδα κατάφεραν να έχουν στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος τένις Νέων / Γυναικών κάτω των 18 ετών, ο Σπύρος και η Μαρία Ναούμ.

Οι δύο τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχαν την ευκαιρία να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους σε τελικούς.

Ειδικότερα, η Μαρία Ναούμ έπαιξε στο μονό απέναντι στην Αθανασία Τσέλου (Α.Ο.Α. Παπάγου) από την οποία ηττήθηκε μετά από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με 2-0 σετ (64 64), ενώ ο Σπύρος Ναούμ έπαιξε με τον Θανάση Μανέκα (Ο.Α. Ιωαννίνων) στα διπλά φτάνοντας στον ημιτελικό, χάνοντας από τους Αλέξανδρο Βοϊνέα και Σταμάτη Καπίρη (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) με 62 64. 

Σπύρος και Μαρία Ναούμ συγκρότησαν όμως κι ένα επιτυχημένο δίδυμο στα μικτά όπου και εκεί βρέθηκαν στον ημιτελικό, χάνοντας από τους Βασίλειο Τσιρανίδη (Ο.Α. Θεσσαλονίκης) και Νίκη Θώδη (Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας) με 64 62.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Σπύρου Ναούμ στα μονά (Α18) σε ένα πολύ ανταγωνιστικό 64άρι κυρίως ταμπλό, ο 18χρονος αθλητής του ΟΑΧ πέρασε bye τον πρώτο αγώνα χάνοντας στους “32” από τον Θανάση Μανέκα (Ο.Α. Ιωαννίνων) με 2-0 σετ (64 63).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διάστημα μεταξύ 2 και 7 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του MVS TENNIS SYSTEMS στον Αγιο Αντώνιο, στην Παραλία Μαραθώνος (Ξενοδοχείο Golden Coast).

karta antonis garden