Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 11-10 της Ιταλικής Μπρέσια (που ήταν το φαβορί) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Το βράδυ της Πέμπτης (01/06, 21:00) θα αντιμετωπίσει την (πρωταθλήτρια Ευρώπης) Προ Ρέκο (η οποία απέκλεισε τη Φερεντσβάρος με 8-4), με κρυφό όνειρο και μεγάλο στόχο την πρόκριση στον τελικό.
Μέλος της Βουλιαγμένης και ο Χανιώτης πολίστας Νικόλας Παπασηφάκης, ο οποίος σκόραρε και ένα γκολ. Ο Παπασηφάκης έγινε ο δεύτερος Χανιώτης που θα αγωνισθεί στην ημιτελική φάση του φετινού Champions League, καθώς λίγο νωρίτερα είχε προκριθεί και η οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ του Δημήτρη Σκουμπάκη!
Μπρέσια – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-11
Οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 1-0, 3-3.
Μπρέσια (Σάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε 1, Πρεσιούτι, Τζιανάτζα 1, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ιοντίτσε 2, Χάρκοβ, Αλεσιάνι 2, Λουόνγκο 2, Ντι Σόμα 1, Τζίτο, Μπάγκι.
ΝΟ Βουλιαγμένης: (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.









