Με το 5-2 (υπέρ του ΠΑΟΚ) στον πρώτο αγώνα της Τούμπας το μόνο ενδιαφέρον της ρεβάνς στο ΔΑΚ Λαμία “Αθανάσιος Διάκος” ήταν το τελικό σκορ. Ο Νινούα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 14ο λεπτό με πλασέ εκτός περιοχής (0-1) και ο Τζέιμς στο 47′ ισοφάρισε για την ομάδα της Φθιώτιδας με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Στο 43ο λεπτό ο “δικέφαλος” έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Σβαμπ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Σφιντέρσκι από τον Τζέιμς). Το ματς ουσιαστικά αντιμετωπίσθηκε από τον ΠΑΟΚ ως για μια “επίσημη δυνατή προπόνηση” ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη.
Κίτρινες κάρτες: Μουργκ
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης) – Ι. Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
VAR: Γκεστράνιους (Φινλανδία)
AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Παλαβαντσβίλι, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπιάρνασον (75′ λ.τρ. Μπουλούλης), Γκαζαριάν (46′ Κωστίκα), Προβυδάκης (68’ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης (83′ Νικολόπουλος), Πίτι, Ρόμανιτς (46′ Σταμούλης).
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80′ Κρέσπο), Μπάμπα, Νινούα (68’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (64′ Ελ Κανουρί), Καγκάβα, Μουργκ (80′ Κούτσιας), Τζόλης (65′ Λάμπρου), Σφιντέρσκι.
