Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (4/3), με τον ο ΟΑΧ να θέλει τη νίκη προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση εν όψει της διασταύρωσης που θα έχει στους αγώνες των πλέι οφ. Ουσιαστικά η τελευταία αγωνιστική θα είναι αυτή που θα καταδείξει τα ζευγάρια, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά και τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό που αναβλήθηκε. Πρακτικά ο ΟΑΧ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να καταλήξει 5ος στην κανονική περίοδο.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Κώστα Κεραμιδά, την ομάδα θα κοουτσάρει ο Αντώνης Λάππας. Μετά το τέλος των φετινών της υποχρεώσεων, ο νεαρός τεχνικός θα ενταχθεί στο πλευρό του Κεραμιδά στο Αγρίνιο.
Σε ό,τι αφορά την αποστολή είναι η ίδια όπως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Ετσι οι διαθέσιμες παίκτριες είναι οι εξής: Χάινς, Γεροστέργιου Χ., Μανουκάκη, Κόνιαλη, Ακλ, Γεροστέργιου Μ., Φάρρου και Τζόνσον.
Κλιματσάκη και Τσιχλάκη δεν υπολογίζονται.