Στα δύσκολα με ΠΑΟΚ στην αυλαία του α’ γύρου

Πλατανιάς | 16 Δεκεμβρίου 2017, 11:10

Το τελευταίο ματς του α’ γύρου, που έχει εξελιχθεί με το χειρότερο τρόπο δίνει στις 7.30 το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων ο Πλατανιάς παίζοντας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Εκ προοιμίου, το έργο για τον Πλατανιά είναι ασφαλώς πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που φέτος παρουσιάζουν μεγάλη δυναμική διεκδικώντας στα ίσια τον τίτλο. Σίγουρα, δεδομένων και των πολλών απουσιών για τον Μανουέλ Ρόκα, ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Από την άλλη, θα πρέπει να τονιστεί ότι στα δύο τελευταία ματς ο Πλατανιάς έχει παρουσιάσει μία αρκετά καλή εικόνα που δεν συνοδεύτηκε πάντως με την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, ωστόσο βρέθηκε μια ανάσα από το να τα καταφέρει απέναντι σε Ατρόμητο και Πανιώνιο.

Ουσιαστικά, ο αποψινός στόχος για τον Πλατανιά είναι να κοντράρει όσο μπορεί τον ισχυρό του αντίπαλο, πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Υπενθυμίζεται ότι απόντες είναι… ουκ ολίγοι παίκτες, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κοροβέσης, Μπούντνικ, Ενσικουλού, ο Στάθης που μπορεί να θεωρείται παρελθόν, αλλά και οι τραυματίες Ομπερχάουζερ, Πλιάτσικας, ο δε Κρος επίσης έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός ομάδας. Επομένως είναι επτά απουσίες(!) και δη παικτών που θα μπορούσαν απόψε να είναι στην 11άδα… 

Διαιτητής έχει οριστεί ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), βοηθοί οι Κουράκης (Ηρακλείου) και Κουντουρέλης (Αθηνών) και 4ος ο Φουκάκης (Ηρακλείου).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad