Στα “Δύο Αοράκια” ξεκίνησε η Αναγέννηση

Μπάσκετ 22 Αυγούστου 2023, 20:48

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου εν όψει της National League 1. Οι προπονήσεις διεξάγονται στα "Δύο Αοράκια" μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.

KTEO Κρήτης

Το δελτίο τύπου της ομάδας του Αρκαλοχωρίου αναφέρει σχετικά:

«Πάτησε επίσημα παρκέ η Αναγέννηση. Η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της με μεγάλο ενθουσιασμό και διάθεση για τη νεα αγωνιστική σεζόν, όπου και θα τη βρει στα “σαλόνια” της National League 1.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο Heraklio Arena, στα “Δύο Αοράκια”, όπου και θα γίνει το “σπίτι” της ομάδας το επόμενο διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό Αρκαλοχωρίου.

Σύσσωμο το Δ.Σ., έδωσε το “παρών” και όλοι μαζί ως οικογένεια φώναξαν το πρώτο “Αναγέννηση” της σεζόν. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μανώλης Μαραγκάκης καλοσώρισε τους νέους παίκτες και έθεσε τους στόχους της ομάδας για τη χρονιά που ξεκινάει.

Συγκεκριμένη αναφορά έκανε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σύνολο εντός και εκτός παρκέ, τονίζοντας ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας.

Τον λόγο πήρε και ο προπονητής της του συνόλου Μύρων Παπαδάκης, προσθέτοντας εκτός των άλλων για την ιστορική στιγμή που βιώνει η Αναγέννησης παίζοντας σε Β Εθνική και Κύπελλο για πρώτη φορά.

Καλή νέα αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς ήταν η ευχή που έδωσε ο Χριστόφορος Ραζής, μιλώντας εκ μέρους των αρχηγών. Αξίζει να αναφερθεί ότι την Τετάρτη 23/08 έρχεται στο Ηράκλειο και ο Milan Draskovic, ο οποίος θα ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία της ομάδα.»

Rabona ad