Στα χέρια του Νανάκου οι Εσπερίδες Καλλιθέας

Μπάσκετ 22 Απριλίου 2021, 11:28

Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Α1 για τον Σταύρο Νανάκο ο οποίος ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας.

Να σημειωθεί πως οι Εσπερίδες είναι ομάδα στην οποία έχει διατελέσει προπονητής στο παρελθόν ο πρώην τεχνικός του ΟΑΧ, ο οποίος έτσι έχει την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να τις “χτίσει” εν όψει της επόμενης σεζόν, μιας και για φέτος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση από τις Εσπερίδες Καλλιθέας αναφέρει τα εξής:

Ο Σταύρος Νανάκος θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων Καλλιθέας, μετά την αποχώρηση μετά από τρία χρόνια του Θωμά Σκληρού. Ο εκ των κορυφαίων τεχνικών του χώρου, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια σε γνώριμα μονοπάτια ενώ έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ΠΑΟΚ, Σπόρτιγκ, Παγκράτι, Πανιώνιο αλλά και ΟΑ Χανίων. Οι περγαμηνές του είναι γνωστές και πρόκειται για κίνηση που αποδεικνύει τις φιλοδοξίες των ιθυνόντων του συλλόγου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Νανάκου: «Πιστεύω ότι οι Εσπερίδες είναι η ιδανική ομάδα για να εργαστεί ένας προπονητής. Με πολλά νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια, εξαιρετικές συνθήκες, καλό κλίμα. Επέστρεψα σε μια ομάδα όπου έχω προϋπηρεσία, με μεγάλη ιστορία και τίτλους και θα κάνω ό,τι μπορώ να δικαιώσω τους διοικούντες».

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις της στελέχωσης της γυναικείας ομάδας με συνεργάτες του Νανάκου.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων μετά το Πάσχα στο κλειστό “Έσπερος” .

karta antonis garden
zgas

Rabona ad