Η ομάδα του Αλέξη Χριστοδούλου επικράτησε με 84-56, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά πως είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.
Ο Εργοτέλης θα χρειαστεί πάντως να ξαναέρθει τουλάχιστον μία φορά στα Χανιά, αφού θα αγωνιστεί στα πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τον Κύδωνα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Σκάνδαλος με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ για τον ΟΑΧ, που από την πλευρά του ολοκλήρωσε επίσης τις υποχρεώσεις του την φετινή χρονιά καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση και μένοντας απρόσμενα με βάση το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα εκτός τετράδας ήταν ο Βουρβαχάκης με 10 πόντους.




Διαιτητές: Πετράκης – Καμπίτσης
Δεκάλεπτα: 11-33, 33-54, 44-67, 56-84
ΟΑΧ (Φείδας-Χλιαουτάκη): Σεκαδάκης 5(1), Στυλιανάκης 9, Παπολιανάκης Α. 8(1), Ερηνάκης, Δούκας, Σαλιβουράκης 5(1), Βουρβαχάκης 10(1), Μερμίγκης 4, Ηλιάκης 4, Κατσαμάνης 1, Λυβιάκης 9(1), Παπολιανάκης Ε.
Εργοτέλης (Χριστοδύλου): Σκάνδαλος 21(1), Γιαμνιαδάκης, Λαγουδάκης 6, Λυβιάκης, Θεοδωρίδης 8(1), Μαρκόπουλος 9(3), Χριστοδούλου Π. 6(1), Σταθάκης 6(2), Ηλιάκης 5, Ορφανουδάκης 13, Ξανθάκης 10(1)







