Στα 3,5 εκατ. ευρώ… οι ευλογίες για τις μεγάλες αλλαγές στο κολυμβητήριο Χανίων

Σπορ 6 Ιαν 2021, 13:42

Το πρώτο βήμα για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών στο κολυμβητήριο Χανίων δρομολογείται μετά το πέρας του διαγωνισμού και την πλειοδότηση από μέρους του εργολάβου, που θα τις αναλάβει. Παρ’ όλα αυτά, τα σημαντικότερα έργα φαίνεται ότι θ’ ακολουθήσουν εν καιρώ στο πολύπαθο κολυμβητήριο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που προορίζεται -καλώς εχόντων των πραγμάτων ώστε να καλύψει τις εργασίες στο κολυμβητήριο Χανίων που θα περιλαμβάνουν την πλήρη ουσιαστικά ανακαίνιση του- είναι αρκετά υψηλό και κυμαίνεται κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Το πόσο φαίνεται να συζητήθηκε κιόλας στη συνάντηση που είχε γίνει πριν από καιρό μεταξύ του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚ, Αρη Παπαδογιάννη. Και… ναι μεν τα χρήματα αυτά προορίζονται για το κολυμβητήριο, το ζήτημα είναι δε πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες!

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς και μένει να φανεί εάν τουλάχιστον μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσει η διαδικασία να γίνει πιο γρήγορα. Μια διαδικασία η οποία θα κινηθεί μέσω ΕΣΠΑ προκειμένου να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα στο κολυμβητήριο και να καταστεί ενεργειακά αυτόνομο, που είναι κι ο μεγάλος στόχος.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπογραφεί ακόμη το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ΟΑΚ προκειμένου να ξεκινήσουν να τρέχουν οι απαραίτητες μελέτες για τις μεγάλες αλλαγές στο κολυμβητήριο.

karta antonis garden

Rabona ad