Στα 10 μόλις ευρώ η γενική είσοδος με ΑΕΚ

Πλατανιάς | 5 Φεβρουαρίου 2017, 20:22

Στα 10 ευρώ μόλις αποφάσισε η ΠΑΕ Πλατανιάς να ορίσει τη γενική είσοδο για το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ. «Θέλουμε να πούμε έτσι το δικό μας ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους στην μέχρι τώρα πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», είναι η "εξήγηση" που δίνεται σχετικώς από τη χανιώτικη ομάδα.

Ετσι, με αυτό το σχετικό χαμηλό ποσό, οι Χανιώτες φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα… σούπερ ματς, το οποίο γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη στα Περβόλια, απέναντι μάλιστα σε μια ΑΕΚ που δείχνει αυτή την περίοδο να συνέρχεται αγωνιστικά, ο δε Πλατανιάς είναι επίσης σε μια εξαιρετική κατάσταση, άρα όλα αυτά εγγυώνται ότι ο κόσμος θα παρακολουθήσει σίγουρα πλούσιο θέαμα!

Η σχετική ανακοίνωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Ενα ακόμα παιχνίδι-γιορτή έχει μπροστά της η ομάδα μας την ερχόμενη Πέμπτη (9/2, 17:15), καθώς απέναντι στην ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην 4άδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο σας χρειάζονται και σε αυτή την αναμέτρηση στο πλευρό τους, ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, θέλοντας να πει το δικό της ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους στην μέχρι τώρα πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όρισε για τον αγώνα της φάσης των “8” με την ΑΕΚ, γενική είσοδο 10 ευρώ.

Με δεδομένο την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου και τον ξεχωριστό χαρακτήρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια για τον θεσμό, δεν θα ισχύσει η έκπτωση 50% στις κάρτες διαρκείας.

Η είσοδος για τις κάρτες VIP είναι ελεύθερη, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη της κάρτας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 6/2/17 ως εξής:

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), από τη Δευτέρα (6/2), έως και την Τετάρτη (8/2) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Την Πέμπτη (9/2) μόνο τις πρωινές ώρες λειτουργίας.

Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τη Δευτέρα (6/2) έως και την Πέμπτη (9/2) και ώρες 10:00 έως 14:00.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad