Σπουδαίο “διπλό” για τον Φωστήρα με Ξενάκη

Χάλης Φωστήρας | 18 Μαρτίου 2017, 20:38

Ένα... και καλό αποδείχτηκε το γκολ που πέτυχε ο Φωστήρας στα πρώτα λεπτά, στο σπουδαίο ματς της 21ης αγωνιστικής στη Β' κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα του Χάλη, αφού ο σύλλογος των Αγ. Σαράντα πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 στους Αγ. Αποστόλους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μία νίκη που διατηρεί την ομάδα του Παναγιώτη Παλαθούρα για ακόμα μία αγωνιστική στην δεύτερη θέση της Β’ κατηγορίας. Από την άλλη ο Χάλης έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη της πρώτης δυάδας αφού έμεινε πλέον στο -11 από τον αντίπαλο της.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων πέτυχε από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στο 15′ με προβολή ο νεαρός Ξενάκης, αφού από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα 75 λεπτά του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάτι το ουσιαστικό, εκτός από ένα ακυρωθέν γκολ του Περράκη στο 40′.

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Φραγκούλης, Κουφάκης, Παπαδογιαννάκης, Βανγκέλι, Μπεϊντο, Τσουβαλάκης (38’ λ.τρ. Α. Κοπάτσι), Μανελάρι, Ν. Σταφύλοβ, Λενταράκης, Σαχμπαζίδης, Βασιλείου

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Τερεζάκης, Μανουσάκης, Αμαξόπουλος, Παπακαστρήσιος (88’ Μαλαμαδάκης), Ματζοράκης, Ξενάκης (88’ Βασαδάκης), Παλαθούρας, Περράκης, Σταθάκης, Μήτρου

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards